Buurtstroom Griftkwartier 3

De centrale draait

Eind mei (2020) zijn alle 162 zonnepanelen op het dak geplaatst. De 4 initiatiefnemers van het project mochten een kijkje nemen op het dak tijdens de werkzaamheden. Begin juni is alles aangesloten op het net. De 9e Buurtstroomcentrale draait!

My Website
De 4 initiatiefnemers op het dak
De 4 initiatiefnemers op het dak
Dak vol met panelen_klein
Het appartementencomplex aan De Blieckstraat
Het appartementencomplex aan De Blieckstraat

Gegevens van de centrale:

Locatie: De Blieckstraat, Utrecht
Aantal zonnepanelen: 162
Vermogen per paneel: 320 Wp
Vermogen in totaal: 51.840 Wp
Verwachte jaarlijkse opbrengst: 39.000 kWh

Geschiedenis van het project

Op het dak van een appartementencomplex van de SSH aan De Blieckstraat in Utrecht gaan we 162 zonnepanelen plaatsen. Dit is alweer het 3e dak van de SSH in het Griftkwartier. Dit project is mogelijk gemaakt door 30 deelnemers.

Buurtstroom Energie-U heeft het project bij AFM gemeld. Het informatiedocument dat daarbij is meegeleverd, is hier te vinden: 16. AFM informatiedocument - Griftkwartier 3.

 

Meedoen?

Wil je meedoen met Buurtstroom? Of ben je al deelnemer aan Buurtstroom Griftkwartier 3 en wil je graag extra panelen? Geef je interesse door per mail. Vermeld in je mail je adresgegevens en het aantal zonnepanelen waarmee je zou willen deelnemen.

Als een deelnemer van dit project zijn/haar panelen wil verkopen, of er start een nieuw project in de buurt, nemen we contact met je op.

Deelnemende postcodegebieden
Deelnemende postcodegebieden