Buurtstroom Griftkwartier 1

My Website

Verwachte jaarlijkse opbrengst: 49.000 kWh

De officiële startdatum is 1 juni 2018.

Griftkwartier1_zonnepanelen-e1527023221814

Gegevens van de centrale:

Locatie: Dekhuyzenstraat 1, 3572 WE Utrecht
Aantal zonnepanelen: 210
|Vermogen per paneel: 270 Wp
Vermogen in totaal: 56,7 kWp
Verwachte jaarlijkse opbrengst: 49.000 kWh

 

Geschiedenis van het project

Bewoners en buurtbewoners Caroline Altena, Hans Pieck en Birgit Snellens van het appartementencomplex van de SSH aan de Dekhuyzenstraat in Utrecht-Noordoost zochten contact met de SSH en regelden het dak voor Buurtstroom. 210 panelen zijn geplaatst op het dak, mogelijk gemaakt door 40 deelnemers.

Openingsfeestje Buurtstroom Griftkwartier 1
Openingsfeestje Buurtstroom Griftkwartier 1

Buurtwerkgroep

Contact met de buurtwerkgroep?

Initiatiefnemers: Caroline Altena, Hans Pieck en Birgit Snellens

Caroline: "Het is een kwestie van enthousiaste buurtbewoners bij elkaar trommelen om een volgend Buurtstroomproject op te zetten. Laten we onze krachten bundelen, groepjes vormen en van elkaars kennis en ervaringen leren. Met de eerdere projecten heeft Buurtstroom laten zien dat het kán. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat we ALLE geschikte daken van Utrecht volleggen met zonnepanelen.

Meedoen?

Wil je meedoen met Buurtstroom? Of ben je al deelnemer aan Buurtstroom Griftkwartier 1 en wil je graag extra panelen? Geef je interesse door per mail. Vermeld in je mail je adresgegevens en het aantal zonnepanelen waarmee je zou willen deelnemen.

Als een deelnemer van dit project zijn/haar panelen wil verkopen, of er start een nieuw project in de buurt, nemen we contact met je op.

Deelnemende postcodegebieden
Deelnemende postcodegebieden