Nieuws

Informatieavond Buurtstroom Rehobothkerk op 15 oktober

Op donderdagavond 15 oktober organiseren we een informatieavond voor dit project. De informatieavond vindt plaats in de Rehobothkerk, Briljantlaan 6, en tegelijkertijd via een livestream op Youtube.Er ku nnen maximaal 40 mensen in de kerk aanwezig zijn.

Het is belangrijk om je vooraf aan te melden. Dit kan via de knop onderaan dit bericht.

Geef daarbij aan of je in de kerk aanwezig wilt zijn óf dat je de bijeenkomst gaat volgen vanuit huis via de livestream.
Er is beperkt plaats in de kerk, dus vol = vol. We vragen huishoudens die naar de kerk willen komen, om alléén te komen. Dan kunnen er meer verschillende huishoudens komen.
Eventuele vragen van mensen die thuis meeluisteren kunnen via de chatbox worden meegenomen.

De avond start om 20 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
De avond duurt tot ongeveer 21.15 uur.

Tijdens de informatieavond wordt het definitieve aanbod gepresenteerd en kun je al je vragen stellen. Ook wordt dan de informatiebrochure op papier uitgedeeld.
De informatiebrochure wordt ook per mail naar alle geïnteresseerden gestuurd, minstens 1 week voor de informatieavond.

Voor meer informatie over Buurtstroom Rehobothkerk, klik hier.

Plaatje voorblad presentatie Buurtstroom

Buurtstroom IJsselstein De Oever - op naar installatie!

We gaan starten met de uitvoering van Buurtstroom IJsselstein De Oever.
Het wordt (in eerste instantie) een kleinere variant van het project, met 162 panelen. De installateur gaat de installatie inplannen en voorbereiden. De verwachting is dat in september of oktober de panelen geplaatst gaan worden.

Je kunt nog meedoen, er zijn nog enkele panelen beschikbaar!

Iedereen die in IJsselstein of omgeving woont, kan deelnemen. Ook kleine bedrijven (de grens ligt op 10.000 kWh stroomverbruik per jaar en je moet een kleinverbruikersaansluiting hebben). Deelname kan vanaf 1 paneel. Dat kost € 325,-. Je hoeft dan 15 jaar lang géén energiebelasting te betalen over de elektriciteit uit dat paneel. Dat betekent dat je je bijdrage in 10 jaar terugverdient. De stroomproductie loopt daarna gewoon door. Jouw voordeel dus ook.

Dit Buurtstroomproject is het Eerste in IJsselstein! En het Tiende in de regio! Zeven in Utrecht-stad, eentje in Bunnik, eentje in Werkhoven.

Sporthal De Oever in IJsselstein_gemeente

Installatie van Buurtstroom Griftkwartier 3

Deze laatste week van mei vindt de installatie plaats van de 162 zonnepanelen op het dak aan De Blieckstraat in Utrecht Noordoost. Dit is Buurtstroom Griftkwartier 3, alweer het 9e Buurtstroomproject. De 4 initiatiefnemers maken het live mee!

Initiatiefnemers op het dak

Nieuw project: Buurtstroom Rehobothkerk

Foto Rehobothkerk_klein

De Rehobothkerk aan de Briljantlaan in Tolsteeg/Rotsoord wil graag haar dak beschikbaar stellen voor Buurtstroom. Ons nieuwste project in de stad Utrecht!

Dit zonnestroomproject is een “postcoderoosproject”. Om deel te kunnen nemen moet je in postcodegebied 3523 wonen of in één van de zeven andere aangrenzende, dus deelnemende, postcodegebieden: 3524, 3525, 3522, 3521, 3511, 3582, 3585.

Nieuwsbrief Buurtstroom

We brengen regelmatig voor onze deelnemers en geïnteresseerden een nieuwsbrief uit. Hieronder vind je de nieuwsbrieven die als laatste verschenen zijn:

Als lid van Buurtstroom ontvang je deze nieuwsbrieven automatisch. Mocht je ze niet ontvangen of is je mailadres gewijzigd, stuur dan even een mail naar Buurtstroom.

Twitter

 

Ondertussen liggen de zonnepanelen voor IJsselstein klaar bij de installateur om het dak op te gaan. 27 buren doen al mee. Bij dit 10e Buurtstroomproject zijn nog 11 panelen beschikbaar waar jij de trotse eigenaar van kan worden. Kijk gauw op: https://buurtstroom.nl/buurtstroom-ijsselstein-de-oever/ #ijsselstein

Bij Buurtstroom Rehobothkerk zijn nog 62 panelen over. Je kunt nog meedoen! Kijk gauw op onze website: https://buurtstroom.nl/buurtstroom-rehobothkerk/
Heb je nog vragen, mail naar communicatie@buurtstroom.nl.
#zonnepanelen #utrecht #energie #duurzaam

De Buurtstroom zonnepanelenwinkel is om 9 uur opengegaan. In een kwartier tijd al 56 panelen verkocht.!! Inmiddels zijn er nog 88 panelen beschikbaar. Wees er snel bij: https://buurtstroom.nl/buurtstroom-rehobothkerk/

Komende vrijdag, 16 oktober, om 9 uur start de inschrijving op de zonnepanelen van Buurtstroom Rehobothkerk. Wees er snel bij, want er is veel belangstelling. Zie: https://buurtstroom.nl/buurtstroom-rehobothkerk/
#zonnepanelen #Tolsteeg #Rotsoord #hoograven

Ben je op zoek naar een duurzame plek voor jouw vergadering of evenement nabij Utrecht Centraal? Bekijk ANNE's video: https://youtu.be/5ANTmwevFSo
Reserveren via https://anne-online.nl of reserveringen@anne-online.nl.

Load More...