Nieuws

Installatie van Buurtstroom Griftkwartier 3

Deze laatste week van mei vindt de installatie plaats van de 162 zonnepanelen op het dak aan De Blieckstraat in Utrecht Noordoost. Dit is Buurtstroom Griftkwartier 3, alweer het 9e Buurtstroomproject. De 4 initiatiefnemers maken het live mee!

Initiatiefnemers op het dak

Nieuw project: Buurtstroom Rehobothkerk

Foto Rehobothkerk_klein

De Rehobothkerk aan de Briljantlaan in Tolsteeg/Rotsoord wil graag haar dak beschikbaar stellen voor Buurtstroom. Ons nieuwste project in de stad Utrecht!

Dit zonnestroomproject is een “postcoderoosproject”. Om deel te kunnen nemen moet je in postcodegebied 3523 wonen of in één van de zeven andere aangrenzende, dus deelnemende, postcodegebieden: 3524, 3525, 3522, 3521, 3511, 3582, 3585.

Nieuwsbrief Buurtstroom

We brengen regelmatig voor onze deelnemers en geïnteresseerden een nieuwsbrief uit. Hieronder vind je de nieuwsbrieven die als laatste verschenen zijn:

Als lid van Buurtstroom ontvang je deze nieuwsbrieven automatisch. Mocht je ze niet ontvangen of is je mailadres gewijzigd, stuur dan even een mail naar Buurtstroom.

Twitter

 

Vrijwilligers in IJsselstein zijn heel druk bezig om de laatste zonnepanelen te verkopen voor Buurtstroom IJsselstein De Oever. Doe ook nog mee met dit mooie initiatief voor een groener #IJsselstein! Korting op je energierekening en een goed gevoel! http://buurtstroom.nl/buurtstroom-ijsselstein-de-oever/

Denk je erover na om over te stappen? Kies dan voor een energieleverancier, waarbij de winst voor jou als energieconsument is. om | nieuwe energie heeft geen aandeelhouders of commerciële belangen en is de enige landelijke non-profit leverancier. Waarom? http://samenom.nl/hierom

1 juli 2020 gaat om 0.00 onze 9e installatie & de 3e in Griftkwartier officieel van start De #PCR aanwijzing van de belastingdienst is binnen Voor het eerst ook zonder feestje, maar wel een digitaal pluim voor onze vrijwilligers Ton Kevin Hans & Caroline https://buurtstroom.nl/buurtstroom-grifkwartier-3/

Load More...